icon

Hvorfor vælge os

Flere valgmuligheder for et bedre liv

minfavor den globale online forhandler med en prisvenlig vare til enhver hobby og livsstil. Boligforbedring, elektronik, mode og skønhedsartikler: fås i hele verden til uovertrufne priser. For bekvem shopping og daglige besparelser, gør minfavor til en del af dit liv i dag!

Høj kvalitet med globale standarder

Hvert minfavor-produkt gennemgår en omfattende test- og kvalitetskontrolprocedure, der sikrer, at hver eneste vare, der købes, opfylder globale kvalitetsstandarder. minfavor har kun produkter af højeste kvalitet, så kunderne kan handle med tillid.

Lave priser direkte fra fabrikkens leverandører

Som en global online forhandler har minfavor udviklet langvarige relationer med fabrikker, distributører og lagre i hele engrosfællesskabet ved at eliminere unødvendige omkostninger og levere de lavest mulige priser til kunder verden over, vi har forpligtet os til at levere varer af høj kvalitet for mindre.

Nem og sikker online shopping

Med en bred vifte af betalingsmuligheder tilbyder minfavor bekvemmelighed til kunder i hele verden. Indkøbsmulighederne omfatter PayPal, Visa eller MasterCard. minfavor arbejder med PayPal-webstedet, som er meget sikkert. Den bruger branchens førende teknologi (såsom SSL) for at holde dine oplysninger sikre. 

Bekvem og venlig kundeservice

minfavor tilbyder fremragende, omfattende kundeservice hele vejen igennem. Når du har foretaget et køb, er vores kundeservicemedarbejdere altid klar til at besvare spørgsmål via vores hjemmeside. Køb med tillid og spar mere med minfavor !

Hurtig levering rundt om i verden

Minfavor samarbejder med internationalt anerkendte logistikudbydere og leverer til over 200 lande i hele verden. En række forskellige ekspeditionsmetoder betyder, at der er en bekvem leveringsmulighed for ethvert budget.