icon
  • 🌻Midsommer | - 5%rabat køb 2+| - 10%rabat køb 3+| - 15%rabat køb 4+

  • 🚚Gratis fragt over 499kr

Android

Metode 1

Tilstand et: tilslutter telefonen direkte til kameraet

Inden for 10 meter (intet behov for internet)

1.Scan QR-koden på manualen for at downloade APP'en (Little Stars) og installere den (hvis du bliver bedt om at få oplyst, at APP'en skal have tilladelse til at placere sig, skal du vælge altid tillade, da indstillingen ellers kan mislykkes under brug).

Select Download Path

  • Android Apk
  • Google Play
  • iPhone/iPad AppStore

2.Tryk på tænd/sluk-knappen (ON/OFF) på toppen af kameraet i 3 sekunder, hvorefter det blå lys på siden af knappen blinker en efter en; vent i 10 sekunder, og tænd derefter telefonen.

3.Åbn telefonens indstillinger, og gå ind i WLAN for at finde WIFI i begyndelsen af ACCQ for at oprette forbindelse. Tænd telefonen efter en vellykket forbindelse.

4.Åbn appen, og klik på AP

5.Klik på for at få vist følgende grænseflade, hvilket betyder, at indstillingen er afsluttet

Pixel skift/lydstyrkekontrol/fuldskærmstilstand

Retnings skift

Optag / Skærmbillede / Nattilstand

 

Metode 2

Tilstand to: Tilslut kameraet til routeren, telefonen kan se forbindelsen via netværket.

 (Så længe kameraet er inden for WIFI-området, og mobiltelefonen har et netværk, kan du se og bruge det på enhver afstand.)

  1. åbne indstillinger

2.tilslut din husstands wifi

3.åbne appen

4.klik som på billedet viser

5.Bekræft, at A skal være dit eget router-id; indtast adgangskoden til den valgte trådløse router i position B; klik på knappen Næste trin.

6.klik som billedet viser

7.Vælg wifi, og bekræft forbindelsen

Skriv det indstillede WIFI-navn og kodeord ind i kameraet for at forbinde kameraet til WIFI.

Bemærk: Dette trin betjenes faktisk i software APP'en.

8.Klik for at vende tilbage (Du må ikke vende direkte tilbage til telefonens hjemmeside, fordi grænsefladen ovenfor er indstillet i APP-grænsefladen)

9.Bekræft, at ID'et er det samme som netværks-ID'et, ellers vil forbindelsen mislykkes. Klik på Udført.

10.Bekræft kamera-id'et; klik derefter på Udført

11.Bekræft status, og klik på det til næste trin

Klik på for at indtaste, og forbindelsen er færdig. Kameraet er forbundet til den trådløse router. Bekræft mobiltelefonnettets netværksstatus. Mobiltelefonens netværksstatus er forbundet til den trådløse router. Mobiltelefonen kan også frakobles fra det trådløse netværk og bruge 4G.

12. Bemærk: Hvis kameraet er slukket på grund af manglende strøm, vil det automatisk oprette forbindelse, når opladningen er afsluttet, så længe det befinder sig inden for WIFI-området. Det er ikke nødvendigt at gentage ovenstående trin.

Nulstil: Tryk på MODE-knappen i 3 sekunder, og hold den nede i 3 sekunder. Kontaktens nøgle lys (blå) vil først slukke og derefter blinke hurtigt. Når lyset bliver ved med at blinke, nulstilles maskinen med succes, hvorefter du kan nulstille den for at oprette forbindelse til andre WIFI-netværk.