icon

OP TIL 55% RABAT! Hav det sjovt, når du handler

Praktisk vinkelsliber uldpoleringsskive

 • Nyttigt værktøj

  Poleringsskiven til vinkelsliber hjælper dig med nemt at tackle forskellige projekter, hvilket giver maksimal glans og en spejllignende finish for at opfylde dine forskellige behov.

 • Premium uld poleringsskive

  Fremstillet af højkvalitets uldfiber, super elastisk, høj spændstighed, høj styrke og lang levetid. Plastdækslet er tæt forbundet med uldfiberen, så de ikke går fra hinanden

 • Arbejdseffektivitet

  Fungerer godt på en række forskellige projekter, til smykker, køretøjer, maskiner og mere. Velegnet til polering af rustfrit stål, kobber, jern, aluminium og andre metalprodukter, marmor, keramisk glas, møbelpolering, bilvoks osv.

 • Holdbar

  God spejllyseffekt, metaloverfladen ridses ikke let. Let, holdbar og slidstærk poleringspude. Skiven sidder stabilt uden at efterlade hvirvelmønstre efter brug. De førsteklasses uldpolerhjul gør poleringsarbejdet lettere.

 • Bredt anvendelsesområde

  Opnå en højglans finish på alle forme og formoverflader, velegnet til polering i metallurgi, maskiner, let industri, træprodukter, møbler, isenkram, plast, byggematerialer, biler mv.

spejlpolerings hjulskive

Høj densitet, ikke let for at løsne sig, metaller og ikke-metaller kan sagtens poleres. Ved brug med en vinkelsliber er effekten og levetiden væsentlig længere end med andre produkter.

 • støjsvag

  Genererer lav støj og mindre støv under polering, for en fremragende effekt på rustfrit stål, metal, legering osv. Dette giver brugerne et behageligt og sikkert arbejdsmiljø.

 • Kraftig funktion

  Uldfibrene er bløde og elastiske, kan absorbere støv og snavs på overfladen af ting og kan bruges til at fjerne rust, oxidation og andre pletter. Skiven er også velegnet til polering og voksbehandling af forskellige overflader.

 • Høj ydeevne

  Den har en god varmeafledning og vil ikke forårsage nogen skade på dit arbejdsemne. Lette, elastiske, slidstærke poleringsskiver. Holdbare og stabile, efterlader ingen spindemønstre, når arbejdet er udført.

 • Højkvalitetsmateriale

  Fremstillet af blødt og tykt uld, blødt og miljøvenligt naturmateriale, ridser ikke overfladen ved polering.

 • Nem at bruge

  Nem at installere og bruge, tryk forsigtigt poleringsmidlet ud på skiven. Kompatibel med model 100 vinkelslibere og kan bruges med en række forskellige poleringsmidler og voks.

Hvorfor bør du vælge vores produkter?

VÆLG DEN, SOM DU BEDST SYNES OM

BRANDUDSALG

1 STK

5% RABATT

35.8K anmeldelser

72,50 kr69,00 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

BESTSELLER

2 STK

10% RABATT

26.3K anmeldelser

110,00 kr99,00 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

BRANDUDSALG

3 STK

20% RABATT

35.8K anmeldelser

161,00 kr129,00 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

BRANDUDSALG

5 STK

30% RABATT

35.8K anmeldelser

227,00 kr159,00 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

BESTSELLER

10 STK

40% RABATT

26.3K anmeldelser

348,00 kr209,00 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

BRANDUDSALG

15 STK

55% RABATT

35.8K anmeldelser

642,00 kr289,00 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

1 STK

2 STK

3 STK

5 STK

10 STK

15 STK

Dette siger vores kunder

4.8

ud af 5.0
Samlet
vurdering
98%
af alle kunder vil gerne købe dette produkt igen og kan anbefale det

Den passede perfekt på min 5/8" vinkelsliber. Det lader til at være bygget lige til. Den var ikke ude af balance, og den løsnede sig heller ikke. Meget tyder på, at hvis jeg bruger dette produkt en del, bliver jeg ret hurtigt færdig med de hvide. Jeg købte denne for at polere nogle af mine samlinger. Jeg har et billeder fra før poleringen, efter poleringen såvel som nærbilleder. Perfekt resultat, alle rustmærkerne er væk..

Carolina

Kom noget blandingsprodukt og voks på ved hjælp af uld- og mikrofiberpuderne, fungerede godt og er meget hårdført. Jeg købte nogle ekstra mikrofiberspåner, men de gik fra hinanden. Jeg blev så reddet af poleringsskiven og brugte den til at istandsætte halvdelen af båden uden fejl. Fantastisk produkt!

Leilani

Jeg havde brug for at polere noget rustfrit stål på min motorcykel; der var stærkt rustet og forstenet. Alle "manuelle"-metoder slog grueligt fejl og jeg kunne ikke finde kvalitetsuldskiver til en vinkelsliber nogen steder. Disse puder fik dog gjort arbejdet meget hurtigt færdig og en enkelt pude holdt i timevis under poleringen. Dette går langt over en god handel. Jeg har delt nogle ekstra ud til vennerne!

Helene