icon

Gå ikke glip af vores kampagne - Op til 50 % rabat

1h 32m 55s

👻 Gør dig klar til at skræmme og blive skræmt med vores Halloween tatoveringsklistermærker!

 • 🎃 Sortiment i skræmmende designs

  Vores kollektion omfatter en række rædselsvækkende designs, fra uhyggelige væsner til hjemsøgte symboler. Der vil altid være noget, der matcher alle Halloween-temaer og -kostumer.

 • 💀 Nem påføring

  Ganske nemt! Klip blot den ønskede tatovering ud, påfør på den fugtige klud, og se, hvordan det uhyggelige design overføres til din hud. Intet rod, ingen problemer.

 • 🦇 Sikre og hudvenlige

  Vores tatoveringer er lavet af højkvalitets, ikke-giftigt blæk, der er skånsomt mod din hud. De er sikre for alle aldre, så selv de små spøgelser og nisser kan deltage i det sjove.

 • 🌙 Langtidsholdbar

  Disse tatoveringer er ikke bange for lidt skræmmende sjov. De forbliver sat gennem hele din Halloween-fest og videre. Fjern dem nemt, når festen er slut.

 • 🕷️ Alsidig brug

  Ikke kun til huden! Vær kreativ og anvend disse tatoveringer på græskar, dekorationer eller festfavoritter for et uhyggeligt koordineret look.

Disse midlertidige tatoveringer giver kuldehysninger ned af ryggen og er den perfekte tilføjelse til din Halloween-fejring.

Fra onde hekse til spøgelsesagtige figurer, vores udvalg af designs vil tage dit kostume og dekorationer til det næste niveau.

Disse tatoveringer er lette at påføre og skånsomme mod din hud. De er et hit blandt festdeltagere i alle aldre.

Vores Halloween tatoveringsklistermærker er et must-have tilbehør til dine festligheder d. 31. oktober.

KØB MERE, SPAR MERE!

VARM UDSALG

MUND (12 STK)

50% RABAT

17.7K Anmeldelser

289,98 kr144,99 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

VARM UDSALG

AR (30 STK)

50% RABAT

18.2K Anmeldelser

291,98 kr145,99 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

VARM UDSALG

AR(16 STK)

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

315,98 kr157,99 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

MUND (12 STK)

AR (30 STK)

AR(16 STK)

Det siger vores kunder

Jeg bestilte disse Halloween tatoveringsklistermærker og de var et totalt hit til min fest! Varianterne er så uhyggelige og seje, og de blev siddende hele natten. Kan varmt anbefale dem til en uhyggelig Halloween-stemning! 🎃

Disse tatoveringsmærkater bør alle Halloween-elskere eje! De er nemme at sætte på, sikre at bruge og der er mange forskellige designs, så det er helt fantastisk. Dertil er det en fordel, at de kan sættes på dekorationer, en genial idé. Mit Halloween-setup har aldrig set så uhyggeligt ud!

Jeg kunne ikke lade være med at anskaffe mig disse Halloween tatoveringsmærkater. Jeg er så glad for, at jeg fik det gjort. De tilføjede en ekstra dimension af uhygge til mit kostume og blev siddende i løbet af hele festen. Udvalget af designs er imponerende, ligesom det er imponerende nemt at få dem sat på, så man ikke stresser over tidspresset. Hvis man holder en Halloween-fest, bør man ikke gå glip af disse!