icon

Gå ikke glip af vores kampagne - Op til 50 % rabat

1h 35m 46s

SKRIDSIKKER MÅTTE MED TELEFONHOLDER TIL BILEN

 • Skridsikker base

  Denne skridsikre telefonpude til bilen falder ikke af, selvom den rystes. den kan forhindre telefonen i at blive ridset, forslået eller flyve ud under nødbremsning, pludselige stop eller skarpe sving.

 • Fri rotation

  Telefonbeslaget på den skridsikre pude kan frit drejes 360°, uanset om skærmen holdes vandret eller lodret. Den kan justeres efter ønske for at give mulighed for forskellige synsvinkler.

 • Midlertidigt parkeringsnummer og skjult rotation

  Tredimensionelt forstørrelsesnummer. Udstyret med 0-9 cifre til at danne et telefonnummer, praktisk til parkering og kontakt. Numrene på måtten kan skjules og vises. Når den ikke er i brug, kan du frit skjule dit telefonnummer for privatlivets fred.

 • Højkvalitetsmateriale

  Den skridsikre måtte er lavet af højkvalitets PVC-materiale med stærk vedhæftningsevne og ingen andre skadelige vedhæftningsfremmende midler. Måtten er vaskbar genanvendelig og varmebestandig.

Træt af ting, der konstant falder ned på midterkonsollen?

Hold styr på dine ejendele og hold dem sikkert på plads, mens du kører med vores skridsikre måtte med telefonbeslag. Denne innovative måtte er designet til at holde dine genstande sikkert på plads og forhindre dem i at glide rundt og forårsage distraktioner, mens du kører.

 • Hold dine ejendele inden for rækkevidde

 • Undgå at genstande glider

 • Sørger for en sikrere og mere ryddelig køreoplevelse

Opgrader din bils interiør med vores skridsikre måtte med telefonbeslag til bilen.

Nyd en mere ryddelig og bekvem tur, hver gang du kører afsted.

KØB MERE, SPAR MERE!

VARM UDSALG

1 stk

30% RABAT

17.7K Anmeldelser

183 kr129 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

BEDST SÆLGENDE

3 stk

40% RABAT

18.2K Anmeldelser

357 kr214 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

VARM UDSALG

5 stk

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

599 kr299 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

1 stk

3 stk

BEDST SÆLGENDE

5 stk

Det siger vores kunder

Det er som at have en personlig assistent på mit instrumentbræt. Uanset hvor ujævn vejen bliver, klæber min telefon sig til den, som var den limet fast. Måtten beskytter telefonen mod stød, ridser eller slag, hvis jeg nu bremser pludseligt op eller foretager skarpe sving.

Det er super praktisk, når jeg skal dele mine kontaktoplysninger med nogen. Cifrene gør det nemt at vise telefonnummer til parkerings- eller nødsituationer. Når jeg ikke længere parkerer, kan jeg skjule mit nummer igen.

De pludselige opbremsninger plejede at være et mareridt for min telefon. Men sådan er det ikke længere! Måtten holder min telefon sikkert på plads, uanset hvor pludseligt bilen stopper eller hvor skarpe sving man skal igennem. Det er ligesom en sikkerhedssele til min telefon og andre ting, man nu engang har liggende.