icon

🎈Lynudsalg🧡 ✨ Gratis fragt fra Kr. 499✨

"Jeg brugte den til at reparere dørhængslens anden del og den er alsidig nok til at kunne klare reparationen. Perfekt!"

--Mark B.

BEDSTE VALG TIL HUSHOLDNINGSARTIKLER

NOGET SOM ENHVER FAMILIE BARE MÅ EJE

Den hurtigste hængselsreparation

Omkostningsbesparende reparation

Slankt design

Rustbestandigt materiale

 

🔒 Trygge og sikre betalinger
✉️ 24/7 kundeservice

  • Hurtigste hængselreparation:Dette hængselreparationssæt leveres med alt, hvad der kræves for at reparere ethvert ødelagt, løst eller rustent hængsel. Juster blot reparationspladen med dit nuværende hængsel og skru det godt fast for at fastgøre hængslet.
  • Omkostningsbesparende reparation:Ingen grund til at geninstallere / købe et nyt hængsel. Det store hul på reparationspladen giver mulighed for at dække beskadiget træ, når hængslet er knækket helt ud af skabskroppen. Kom dine dyre massive skabe, døre og alle møbler til undsætning med denne hængselinstallation.
  • Slankt design:Den brede, slanke sølvplades design dækker perfekt det rustne område og genopretter dine skabe til helt ny ren stand.
  • Rustfrit materiale:Alle komponenter er holdbart fremstillede af førsteklasses rustfrit stål. Ultra-stabile, rust- og korrosionsbestandige til mange års brug.

KØB MERE, SPAR MERE!

4 STK

50% RABAT219kr438kr

3 STK

40% RABAT179kr299kr

2 STK

30% RABAT139kr199kr

1 STK

20% RABAT99kr495kr

Se, hvad kunderne har at sige om dette produkt!

BEDRE KVALITET END ANDRE

Februari 2, 2023

Vi kom, ved et uheld, til at knække en skabsdør i køkkenet. Det er tilsyneladende ret almindeligt og der er mange lignende produkter til at løse problemet. Jeg købte et par af disse, bare for at prøve dem af. Det viste sig, at disse er af bedre kvalitet end de andre, som er dyrere.

SÆRDELES BEHJÆLPELIGT REPARATIONSVÆRKTØJ

Mars 14, 2023

Varen var præcis, hvad jeg ledte efter. Jeg vil bestille fra denne forhandler igen. Jeg dækkede området med pladen, borede huller til skruerne og satte hængslet i igen, færdig!

KAN VARMT ANBEFALE

Mars 19, 2023

Hængslerne er nemme at montere. Disse hængsler er særdeles værdifulde, jeg ville helt klart købe dem igen. Jeg tøver ikke med at anbefale disse hængsler. Fantastisk værdi, fantastisk produkt !!

SÆRLIG KAMPAGNE PÅ TILBUD NU!

BESTIL I DAG OG FÅ 50% RABAT

Denne rabat er kun gyldig i en begrænset periode

Begrænset lager haves - slå til nu!
  • Garanteret høj kvalitetVi sikkerhedskopierer alle vores produkter med fuld pengene-retur-garanti.
  • Problemfri returHvis du ikke er 100 % tilfreds med din ordre, bedes du returnere varen inden for 60 dage for at få fuld refusion.