icon

Gå ikke glip af vores kampagnetilbud - Op til 60% rabat

1h 35m 46s

MIDLERTIDIGT OPSTRAMMENDE ØJENCREME

 • MIDLERTIDIGT OPSTRAMMENDE ØJENCREME

  Denna ögonkräm är mycket lugnande, stramar åt och minskar linjer, känns bra på svullna ögonlock och stressad hud.

 • Naturlige ingredienser

  De naturlige ingredienser strammer huden op, reducerer poser under øjnene, mørke rande under øjnene og gør din hud fyldigere, glattere og fastere.

 • Hurtig absorbering

  Denne opstrammende øjencreme absorberes hurtigt i øjenområdet og skaber en mere effektiv og beskyttende fugtbarriere, som holder din hud kølig hele dagen.

 • Velegnet til alle hudtyper

  Øjencremen er klar, når den påføres, så ingen ved, at du bruger den. Velegnet til alle hudtyper. Du får fyldigere, glattere og fastere hud med færre synlige linjer og rynker.

 • Bedste gave!

  Denne midlertidige gel er den bedste gave til familien.

MIDLERTIDIGT OPSTRAMMENDE ØJENCREME

Denne hurtige øjenbehandling giver øjeblikkelige, midlertidige resultater med langsigtede anti-aldrende fordele. Den unikke formel hjælper øjeblikkeligt med synligt at løfte, opstramme og udglatte det sarte øjenområde. Den kan midlertidigt minimere forekomsten af fine linjer omkring øjnene, dybe rynker og hævelser under øjnene.

HVORDAN VIRKER DET?

Hvorfor er denne midlertidige opstrammende øjencreme det bedste valg?

KØB MERE, SPAR MERE!

Bedst sælgende

3 stk.

56% RABAT

19.6K Anmeldelser

452,00 kr199,00 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

Varmt udsalg

1 stk.

7% RABAT

18.1K Anmeldelser

117,00 kr109,00 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

Varmt udsalg

2 stk.

43% RABAT

18.2K Anmeldelser

261,00 kr149,00 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

Varmt udsalg

4 stk.

60% RABAT

17.7K Anmeldelser

623,00 kr249,00 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

Bedst sælgende

3 stk.

Varmt udsalg

1 stk.

Varmt udsalg

2 stk.

Varmt udsalg

4 stk.

Det siger vores kunder

4.8

af 5.0
Samlet bedømmelse
98%
af kunderne anbefaler og handler hos hjemplus igen.

Jeg har brugt denne øjencreme i næsten et år, og jeg elsker den! Jeg har brugt titusindvis af øjencremer og jeg har altid haft problemer med øjenirritationer osv., men denne creme irriterer hverken huden eller selve øjnene! Et ekstra plus er, at cremen ikke er testet på dyr og er økologisk - top! Rynker og poser under øjnene aftager eller ses slet ikke længere ved regelmæssig brug.

Nicholas R.

Denne øjencreme er en af de bedste jeg har købt indtil videre! Den fungerer rigtig godt, irriterer slet ikke øjnene, hvilket for mig, er det vigtigste! Den er også meget cremet og holder øjenområdet fugtigt. Det er produktivt og ikke for dyrt. Jeg er begejstret over cremen og har også bestilt en hjem til min datter!

Turner M.

Jeg har endelig fundet det perfekte øjenplejeprodukt til mig selv. Meget behagelig følelse efter påføring af cremen. Konsistensen er dejlig – den tørrer eller strammer ikke huden omkring øjnene og det virker helt sikkert. Jeg masserer den rundt om mine læber og mellem mine øjenbryn, for der virker den såmænd også. Giver godt med fugt. Vi kan anbefale den herhjemme!

Jason H.

Jeg var overrasket over at se, at min hud faktisk tager godt imod dette produkt. På grund af min eksem begyndte huden omkring mine øjne at se uhyggelig tynd ud, men efter at have brugt det to gange om dagen i to måneder har det sløret mine fine linjer og fuldstændig elimineret min bare, plettede hud. Jeg har ikke længere røde og krakelerende øjenlåg, bare glat, nærmest glasagtig hud. Jeg elsker den! Vil helt sikkert købe igen.

Anchor.