icon

Gå ikke glip af vores kampagnetilbud - Op til 50% rabat

HÅNDHOLDT TRÅDLØS MINI STØVSUGER

 • Kraftig

  Den opgraderet 3-i-1 trådløse opretstående ministøvsuger tilbyder et kraftigt sug til hurtigt og nemt at fjerne snavs og støv.

 • Trådløs

  Med den trådløse funktion kan du bruge den håndholdte støvsuger hvor som helst uden at bakse med irriterende ledninger.

 • Alsidighed

  Denne mini håndholdte støvsuger er en alt-i-en enhed, der kan bruges som en håndholdt støvsuger, beholderstøvsuger og til at rengøre sprækker, for at give en dybdegående rengøring i alle områder i dit hjem.

 • Letvægts

  Den håndholdte ministøvsuger er let og kompakt, hvilket gør den ideel til hurtig rengøring af svært tilgængelige områder.

Opgraderet 3-i-1 trådløs opretstående ministøvsuger

Vores trådløse, smarte støvsuger er det perfekte værktøj til at rengøre din bil og dit hjem når som helst og hvor som helst! Fjerner snavs og støv, super nemt og hurtigt!

 • Nem at vedligeholde og høj sugeevne

  Den håndholdte støvsugers støvbeholder er nem at fjerne og tømme for nem rengøring. Den har et kraftigt sug på 12.000PA, som nemt og problemfrit kan suge snavs, støv osv op. Blæsekraften bør ikke undervurderes, da støvbeholderen hurtigt kan blive fyldt op.

 • Holdbar

  De er udstyrede med 2 filtre: et stålfilter og et almindeligt filter. På grund af det opgraderede højpræcisionsmateriale er vores stålfilterpatron mere holdbar, så du blot behøver at rengøre det efter brug. Således kan støvsugeren bruges kontinuerligt uden at udskifte den nye filterpatron.

 • Hurtig opladning og miljøvenlig

  Denne ministøvsuger er udstyret med et batteri med høj kapacitet, hvori en fuld batteriopladning på 3-4 timer muliggør mere end 20-30 minutters kontinuerlig brug. Da denne håndholdte støvsuger er trådløs, sparer du på elforbruget og reducerer dit CO2-aftryk.

 • All-round rengøring

  Denne bilstøvsuger er udstyret med 4 forskellige slags tilbehør for bedre at imødekomme dine rengøringsbehov. Det giver mulighed for grundig rengøring ved at komprimere vakuumposer, blæse stempelringe ud, bruge en blæser og en fjederstøver 4 i 1.

 • HEPA-filter af høj kvalitet

  3-i-1 støvsugeren har en børstefri motor, der fungerer jævnt, forlænger maskinens levetid og giver en bedre brugeroplevelse. Derudover er vores støvsuger udstyret med to HEPA-filterelementer, hvoraf det ene er et fint stålfilterelement. Materialet er af høj kvalitet, beskadiges ikke let og kan bruges gentagne gange.

En maskine kan det samme som mange tilsammen

Eksklusivt til opgraderingssættet

3-i-1-støvsugeren kan bruges til forskellige scenarier, såsom luftblæsning, støvsugning, vakuumpumpning og hastighedsskift efter behov.

HVORFOR VÆLGE OS?

KØB MERE, SPAR MERE!

Hot Sale

GRØN

50% RABAT

17.7K Bewertungen

478 kr239 kr
Jetzt bestellen
Sikret og krypteret

BEDST SÆLGENDE

GRÅ

50% RABAT

18.2K Bewertungen

478 kr239 kr
Jetzt bestellen
Sikret og krypteret

Hot Sale

4 GEAR FILTER

50% RABAT

17.9K Bewertungen

238 kr119 kr
Jetzt bestellen
Sikret og krypteret

GRØN

GRÅ

4 GEAR FILTER

Det siger vores kunder

4.8

af 5.0
Samlet bedømmelse
98%
af kunderne anbefaler og handler hos hjemplus igen.

Den opgraderede ministøvsuger er et fantastisk produkt! Den er kraftig, nem at bruge og meget praktisk til at rengøre små områder eller hvor det er svært at komme til. Jeg er virkelig imponeret over dens sugekraft og hvor effektiv den er til at fjerne snavs og støv.

Jeg har prøvet mange håndholdte støvsugere, men denne mini håndstøvsuger er med afstand den bedste! Den er meget let og praktisk, så den er virkelig ideel til at gøre mine trapper rene, polstringen og andre svært tilgængelige områder. Jeg sætter også pris på de forskellige tilbehør, der følger med, så der er et værktøj til det hele.

Hvis du leder efter en stærk og alsidig håndholdt støvsuger, så skal det da være denne opgraderede version! Den er utrolig nem at bruge og har et kraftigt sug, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få gjort rent. Så er det også dejligt, at den er trådløs og man ikke skal tænke på ledninger. Jeg vil anbefale denne håndholdte støvsuger til alle, der har brug for en hurtig og nem rengøringsløsning!