icon

Gå ikke glip af vores kampagne - Op til 50 % rabat

1h 32m 55s

FORSTÆRKET MAGISK RENGØRINGSKLUD TIL TALLERKENER

 • Efterlader ingen striber

  Mikrofiber er fantastisk til at fjerne snavs fra dine spejle og vinduer uden at ridse dine overflader. Brug den på glas, ruder, spejle, bilruder og endda på rustfrit stål.

 • Ingen kemikalier påkrævet

  Bare ren mikrofiber og vand, en fantastisk måde at rengøre dine spejle, vinduer og rustfrie stålapparater på. Faktisk er mikrofiber og vand en perfekt kombination til en række rengøringsopgaver i dit hjem!

 • Fnugfri

  Mikrofiberhåndklæderne er tætvævede, så de ikke efterlader fnug! Brug dem til at tørre dine spejle og vinduer af, for at absorbere vandet og polere de vedvarende striber. Brug dem på enhver glat, ikke-porøs overflade!

 • Superfine fibre

  Rengør som en professionel og vælg mikrofiber! Disse mikrofiberhåndklæder er både anvendt og elsket af professionelle rengøringsassistenter til at rengøre og tørre glas. Du vil også elske dem!

 • Ingen komplekse brugstrin

  Du skal blot fugte, vride, skylle og genbruge dem. Det er så nemt som 1,2,3! De kan dertil maskinvaskes og forbliver effektive efter hundredvis af ture I vaskemaskinen.

Forstærket magisk rengøringsklud

Fjerner støv, snavs og olie fra enhver hård overflade og efterlader en stribefri glans. Dette rengøringsprodukt er designet til at blive brugt igen og igen uden at miste eller reducere sin effektivitet.

 • Spar tid og energi

  Hver rengøringsklud er fremragende fremstillet, tykkere og mere holdbar med en gennemsnitlig levetid på 3 år. Sammenlignet med en almindelig rengøringsklud behøver du ikke at tørre vandpletterne af med en rengøringsklud igen, hvilket sparer dig både tid og kræfter.

 • Det er ikke nødvendigt at tilføje vaskemiddel

  Læg den først i blød i alm. vand, og vrid derefter vandet hårdt ud før rengøring. Bemærk: Dette produkt er ikke beregnet til at tørre af og med vandbaseret rengøringsmiddel på flaske. Tilsæt ikke rengøringsmiddel. Kan bruges til glas, skabe, vinduer, kopper, vandhaner mv.

 • Stærk vandoptagelse

  Det bløde materiale kan absorbere mange gange sin egen vægt i vand og har en kraftig vandoptagelse. Hvert enkelt klud er udsøgt fremstillet, er tykkere og mere holdbar, hvilket øger levetiden.

 • Multifunktionel

  Mikrofiber rengøringsklude er perfekte til rengøring af glas, spejle, biler, gulve, møbler, hvidevarer og meget mere. Ekstra tykke, magiske rengøringshåndklæder og vand er den perfekte kombination til en række rengøringsopgaver i dit hjem.

 • Maskinvaskbar og nemme at pleje

  Hurtigttørrende og lette at vaske, hvilket sparer tid og energi. Disse polstrede magiske rengøringsklude kan maskin- og håndvaskes. De kan vaskes og genbruges hundredvis af gange uden at miste deres effektivitet. Nemme at rengøre.

Hvorfor er den forstærkede, magiske rengøringsklud dit bedste valg?

VÆLG EN PAKKE, DER PASSER DIG!

HETE VERKOOP

20*30cm/1 stk

50% RABAT

17.1K anmeldelser

137,99 kr68,99 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

HETE VERKOOP

20*30cm/5 stk

50% RABAT

18.2K anmeldelser

291,99 kr145,99 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

HETE VERKOOP

20*30cm/10 stk

50% RABAT

17.7K anmeldelser

361,99 kr180,99 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

HETE VERKOOP

30*30cm/1 stk

50% RABAT

17.5K anmeldelser

141,99 kr70,99 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

HETE VERKOOP

30*30cm/5 stk

50% RABAT

17.9K anmeldelser

295,99 kr147,99 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

HETE VERKOOP

30*30cm/10 stk

50% RABAT

17.8K anmeldelser

365,99 kr182,99 kr
Bestil nu
Sikret og krypteret

20*30cm/1 stk

20*30cm/5 stk

20*30cm/10 stk

30*30cm/1 stk

30*30cm/5 stk

30*30cm/10 stk

Det siger vores kunder

4.8

af 5.0
Samlet
bedømmelse
98%
af kunderne anbefaler og handler hos Finebay igen.

Jeg elsker disse rengøringsklude. Mikrofiberkludene er ikke noget nyt, men jeg har aldrig haft nogle, der er så gode. De er gode til både at tørre overflader af og til hverdagsrengøring. De er bare fantastiske! Det er ikke kun køkkenet, der skinner. :)

Anna R.

Jeg vaskede kludene 1x før brug (UDEN skyllemiddel). Uanset om jeg bruger dem med koldt eller varmt vand gør det ingen forskel! De smitter bestemt ikke af! Disse håndklæder er meget absorberende, har en god størrelse og er virkelig rene! Jeg har en klar købsanbefaling til disse klude!

Jensen M.

Disse håndklæder er bare så gode. Jeg skal ikke have andre. Super til brug i køkkenet og sparer på køkkenrullen. Mikrofiberkludene imponerede mig virkelig. De er stærke, absorberende og nemme at rengøre. Vi køber dem gerne igen.

Evan H.

Godt produkt, vinduer meget nemme at rengøre og undgå striber. Tørring af skabslåger er også godt.

Ellie A.

De er meget gode, har kun brugt dem til spejle og det er den meget god til.

Jared N.