icon

Gratis fragt over 499kr

"Denne julekalender er en game-changer for vores familie. Vi kan ikke vente med at starte på de daglige puslespil fra 1. december. Det bliver vildt!"

TÆL NED TIL JULEGLÆDEN

Pak daglige puslespil ud, og skab magiske minder med din familie

Familiehygge

Festlig dekoration

Unik gaveidé

Holdbar kvalitet

🔒 Sikker handel
📦 Forsikret forsendelse
✉️ Kundeservice

Den fedeste julekalender jeg nogensinde har set! Jeg glæder mig til at sætte mig med denne smukke julekalender med min familie fra den 1. december!

  • Overraskelser hver dag: Pak et puslespil ud om dagen - Vores 2023 julekalender har 24 nummererede æsker, der hver rummer et puslespil med 42 brikker – alle en del af puslespillet bestående af 1008 brikker. Mens december måned udfolder sig, kan du sammensætte en sektion hver dag indtil jul, hvilket skaber en glædelig nedtælling.
  • Julemandens værksted afsløret -Start i øverste venstre hjørne, tilføj en ny sektion hver dag og se julemandens værksted komme til live. Juleaften færdiggøres puslespillet med 1008 brikker (70x50 cm) for et fantastisk resultat. Kommer med en 1:1 puslespilsplakat. Glædelig jul!
  • Overraskelsespuslespil til alle aldre -En enklere sektionsidentifikation gør dette ideelt til børn og voksne. Få det sjovt med puslespillet, uanset om du er en haj til puslespil elle nybegynder, der bare vil hygge sig til Jul.
  • Førsteklasses kvalitet, langtidsholdbar underholdning-Lavet af robust, bøjebestandigt genbrugspap med livlige farver. De præcisionsskårne brikker sikrer en tilfredsstillende oplevelse.
  • Unik julegave og dekoration -Perfekt til at forære og tælle ned til jul. Indram det færdige puslespil til som en festlig dekoration. Fejr julen med din familie!

KØB MERE, SPAR MERE

1 STK

25% RABAT229 kr305 kr

2 STK

40% RABAT439 kr732 kr

BEDST SÆLGENDE

3 STK

60% RABAT639 kr1598 kr

Tjek vores tilfredse kundeanmeldelser

Ikke bare en julekalender; Det er en unik julegave og idé til juleindretningen i hjemmet. Jeg skal have rammet det færdige puslespil ind snart.

Jeg kan ikke vente med at overraske min puslespil-elskende ven med denne julekalender. Virkelig en betænksom og sjov gaveidé til Jul.

Hele konceptet med at pakke et puslespil ud hver dag er genialt. Jeg kan allerede mærke, at julestemningen er under opbygning og det er ikke engang december endnu!

SÆRLIGT KAMPAGNETILBUD PÅ TILBUD NU!

BESTIL NU OG FÅ 60% RABAT

Rabatten er kun tilgængelig i en i en begrænset periode
Begrænset lager - slå til nu!

> Få din 60% rabat
  • Garanteret høj kvalitetVi tilbyder alle-pengene-retur-garanri på alle vores produkter.
  • Problemfrie returneringerHvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, returner det inden for 30 dage for at få fuld refusion