icon

Gå ikke glip af vores kampagnetilbud - Op til 50% rabat

Sig farvel til irriterende insekter med vores Ultrasonic Insects Pest Repellent! Oplev en insektfri oase i dit hjem med vores avancerede teknologi. Sæt blot stikket i, og lad ultralydsbølgerne udøve deres magi. Nyd et skadedyrsfrit miljø og ro i sindet i dag!

- Sarah L.

UGIFTIG, SIKKER FOR BØRN OG KÆLEDYR!

BESKYT DIT BOLIGOMRÅDE MOD SKADEDYR MED ULTRALYD OG ELEKTROMAGNETISKE BØLGER!

🔒 Sikker handel
✉️ 24/7 kundeservice

 • Dette produkt er afhængig af en mikroprocessor til at skabe et kraftfelt i dit hjem. Ved at sende ultralydsbølger og pulser, der tilfældigt skaber digitale sekvenser, som forhindrer skadedyr i at gemme sig i væggene, vil dette mirakel apparat sende gnavere, insekter og andre skadedyr på flugt!
 • Dette produkt skifter også konstant frekvenstilstand, hvilket forhindrer skadedyr i at tilpasse sig og immunisere sig ved en fast frekvens, og dermed er det også i stand til at angribe alle typer skadedyr og insekter.
 • Alt du skal gøre er at sætte den i stikket! Du skal blot sætte den i en stikkontakt 15-20 tommer over gulvet. Når det røde LED-lys tændes, betyder det, at den virker!
 • Med dette vil du kunne spare på alle genopfyldninger og beskytte din familie mod de farlige virkninger af insekticider og de forfærdelige lugte, der følger med dem. Der er ingen genopfyldning nødvendig med denne maskine, da den arbejder med ultralyd og elektromagnetiske bølger.
 • Strømkilde:AC 90V-250V 50-60Hz
 • Effekt:5-6W
 • Farve:hvid
 • Materiale:ABS
 • Mål:90 x 56 x 50 mm
 • Vægt:73g
 • Stikkontakt:EU

Sikker

Der bruges ingen kemiske reagenser til at løse skader forårsaget af skadelige stoffer for mennesker, kæledyr, møbler osv. fra kilden.

Effektiv

Den er enkel at bruge og kræver ingen efterfølgende vedligeholdelsesomkostninger. Når den først er købt, kan den bruges i lang tid.

Intelligent

Kan hjælpe med at afvise og fjerne myrer, kakerlakker, rotter, myg, firben, edderkopper osv. Ét instrument løser alle problemer.

Professionel

Den specifikke frekvens vil ikke forårsage fysisk skade på familiemedlemmer og kæledyr, og vil ikke forårsage skade på husholdningsapparater.

KØB MERE, SPAR MERE

VARM UDSALG

1 STK

50% RABAT

19.5K

158,00 kr79,00 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

VARM UDSALG

2 STK

50% RABAT

19.5K

298,00 kr149,00 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

BEDST SÆLGENDE

3 STK

50% RABAT

21.2K

398,00 kr199,00 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

KUNDER ER FORNØYDE MED VÅRT PRODUKT

Lars J.

Jeg må sige, at denne Ultrasonic Insects Repellent er helt fantastisk! Det har været et par uger, og jeg ser en markant reduktion i skadedyr i mit hjem.

Mette H.

Denne Ultrasonic Insects Repellent er en sand velsignelse! Så enkel at installere, og den fungerer stille og roligt. Jeg har bemærket en betydelig nedgang i uønskede væsner i mit hjem. Plus, det er en human løsning sammenlignet med traditionelle skadedyrsbekæmpelsesmetoder.

Henrik S.

Jeg var en smule skeptisk, men Ultrasonic Insects Repellent har overrasket mig positivt! Mit hjem føles nu trygt og pestfrit, og jeg kan godt lide, at det ikke involverer nogen skadelige kemikalier. Den eneste ulempe er, at den kræver en stikkontakt, hvilket kan være lidt upraktisk.

KUNDERNE ER TILFREDSE MED VORES PRODUKT

BESTIL I DAG OG FÅ 50% RABAT

Rabatten er kun tilgængelig i en i en begrænset periode
Begrænset lager - slå til nu!

Få din 50% rabat
 • Garanteret høj kvalitet Vi tilbyder alle-pengene-retur-garanri på alle vores produkter.
 • Problemfri returnering Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, returner det inden for 30 dage for at få fuld refusion.