icon

Gå ikke glip af vores højkvalitetsprodukter

MULTIFUNKTIONEL BOBLERENS

 • Effektiv

  Det bekæmper effektivt køkkenpletter forårsaget af fedt, tunge oliepletter, forbrændinger, genstridigt snavs, kaffe, vin og meget mere.

 • Professionelt

  Formuleret med et professionelt pletfjernende rengøringsmiddel, der er giftfrit, lugtfrit, miljøvenligt og ikke-ætsende.

 • Ingen rester

  Efterlader ingen fedtede eller klistrede rester. Den uskadelige, beskyttende belægning modvirker slitage, misfarvning og ridser mod overflader.

 • Brugervenligt

  Sprøjt på og tør af, så er dine køkkenredskaber så gode som nye! Køkkenrengøringen er ikke længere besværlig.

 • Bred anvendelse

  Velegnet til rengøring af gryder, pander, komfurer, grydebunde, gulve, håndvaske, vandhaner, fliser, køkkenventilatorer, sofaer, sko og mere for at gøre alle ting så rene som nye.

Hvorfor er denne skumrens til svære oliepletter dit bedste valg?

 • 🔥Skumrens

  Denne boblerens trænger ubesværet igennem de mest fedtede og snavsede pletter på komfurer eller køkkenredskaber. Den avancerede formel virker ved at korrodere og stige til overfladen.

 • 🔥Multifunktionel

  Den forbedrede universalboblerens fjerner genstridige pletter på få sekunder! Designet til at trænge ind i genstridigt fedt og snavs og efterlade et resultat af rene køkkenoverflader og apparater på få sekunder! Multifunktionel integreret skumrens.

 • 🔥Sikre ingredienser

  Den milde og effektive, koncentrerede formel emulgerer let olie og snavs og skaber tæt skum, der sikkert og hurtigt behandler håndtag eller genstande. Det efterlader også en ikke-fedtet, mat finish, der modstår slitage, misfarvning og revner.

 • 🔥Multiformålsdygtig

  Skyllefri universalrengøringsspray med funktioner som stribefri rustfrit stålrens, toiletrens, køkkenrens til bordpladen, bilinteriørrens, emhætterens, toilet- og gulvrens, badekarrens med mere.

 • 🔥Skyllefri

  Skyllefrit og rig skumdannelse til effektiv fjernelse af fedt og uønskede pletter fra enhver overflade. Sprøjt blot direkte på det ønskede område og tør derefter af med et håndklæde eller en svamp, indtil pletten er væk. Affedtningsmiddel til kraftig snavs.

KØB MERE, SPAR MERE!

VARM UDSALG

30ML

50% RABAT

23.7K Anmeldelser

219,98 kr109,99 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

VARM UDSALG

100ML

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

259,98 kr129,99 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

BEDST SÆLGENDE

100ML * 2 STK

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

359,98 kr179,99 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

VARM UDSALG

100ML * 3 STK

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

479,98 kr239,99 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

30ML

100ML * 1 STK

100ML * 2 STK

100ML * 3 STK

Hvordan bruges det?

Dette produkt er fantastisk, nemt at bruge, meget effektivt og har en glimrende værdi for pengene !! Ideel til at fjerne pletter fra støbejernsgryder og lysne køkkenvasken op, så den får en strålende glans. Vil helt sikkert købe igen.

Fantastisk produkt til alle typer husholdningsrengøring. Det bør alle have stående derhjemme. Jeg kan helt klart anbefale det. Let nok at bruge. Det er meget effektivt. Jeg har brugt flere produkter, men dette har den bedste effekt. Det er meget praktisk. Jeg sprayer bare på og lader det tørre i et par minutter. Duften er ikke tung.

Købte den til hovedrengøring, inklusive brusebad og ovn. Jeg havde brug for den til ekstrem rengøring og det fungerede præcis som jeg forventede. De gule pletter er væk, alt ser ud som nyt efter brug!