icon

Gå ikke glip af vores kampagne - Op til 52% rabat

1h 32m 55s

Den mest nyttige selvansugende overførselspumpe

 • Bærbarhed

  Små sumppumper er lette, hvilket gør dem nemme at transportere og betjene. Særdeles populære til udendørs aktiviteter, camping, rejser og meget mere. Brugerne kan have den med i rygsækken eller i bagagen og bruge den til enhver tid.

 • Alsidighed

  De små sumppumper har en bred vifte af anvendelser. De kan bruges til at pumpe vand i svømmebassiner, vaske, akvarier, afløbspumper, overføre væsker, håndtere nødafløb og meget mere. Denne alsidighed gør den lille sumppumpe til et praktisk værktøj til hjemmet, udendørs arrangementer og nødsituationer.

 • Tidsbesparende og høj effektivitet

  Den lille sumppumpe kan hurtigt pumpe eller overføre væske, hvilket forbedrer arbejdseffektiviteten. Uanset om du renser en pool for ophobning, dræner eller overfører væske til en anden beholder, kan sumppumpen hurtigt få arbejdet gjort, så du kan sparer tid og kræfter.

 • Energibesparelse og miljøbeskyttelse

  De små pumper har et energibesparende design med lavt strømforbrug og høj effektivitet. De reducerer energiforbruget og reducerer miljøbelastningen. Denne miljøvenlige funktion appellerer til et publikum, der værdsætter bæredygtighed og miljøbeskyttelse.

Synes du, det er meget kedeligt og rodet at pumpe og overføre væsker?

Den selvansugende overførselspumpe gør det super nemt med dets avancerede pumpesystem.

I lille størrelse, let i vægt og bærbar, bekvem installation. Denne pumpe er velegnet til hjemme-, have- og udendørsbrug

Den konverterer stort set enhver boremaskine til en kraftig pumpe, der kan bruges til at tømme vaske, akvarier, bassin og meget mere.

KØB MERE, SPAR MERE!

HOT TREND

1 STK

30% RABATT

17.7K Anmeldelser

207 kr145 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

BESTSELGER

2 STK

40% RABATT

18.2K Anmeldelser

415 kr249 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

BEST VALUE

3 STK

52% RABATT

17.9K Anmeldelser

623 kr299 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

1 STK

2 STK

BESTSELGER

3 STK

Hvad vores kunder siger

4.8

Ut av 5.0
samlet vurdering
98%
av kundene vil kjøpe fra hjemsol igjen og anbefale det.

Jeg er seriøst imponeret over denne selvansugende overførselspumpe! Det er som at have en lille hjælper, som jeg nemt kan bære rundt på. Gør udendørs eventyr og endda hjemmeopgaver til en leg.

Denne bærbare sump pumpe har ændret det hele for mig. Jeg tog den med på en campingtur og den sparede os for meget besvær. Nu bruger jeg den til alt muligt – lige fra at tømme min pool til hurtige væskeoverførsler.

Jeg kan ikke tro, hvor meget tid jeg har sparet siden jeg fik denne lille sumppumpe. Det er sådan en lettelse ikke længere at skukke kæmpe med opgaver, der suger al energien uf af en. Absolut et must-have!

Så glad for at jeg valgte en energieffektiv lille sumppumpe. Ikke alene er den effektiv, den stemmer også overens med mine miljøvenlige værdier. Et win-win køb, for at få tingene gjort, mens man er opmærksom på miljøet.