icon

Gratis forsendelse over DKK 499

Professionel 4-rillet knivsliber

 • ALSIDIG KOMPATIBILITET

  Velegnet til adskillige knivtyper, herunder kokkeknive, takkede knive og altmuligknive, hvilket sikrer, at hele din samling forbliver skarp.

 • SKRIDSIKKER BUND

  Sliberen har en sikker skridsikker base, der holder den stabil under brug og øger sikkerheden i dit køkken.

 • ERGONOMISK HÅNDTAG

  Det ergonomiske håndtag er designet med brugerkomfort i tankerne og giver et behageligt og sikkert greb for effektiv slibning.

 • HOLDBAR KONSTRUKTION

  Bygget til at holde med materialer af høj kvalitet. Denne knivsliber er et vigtigt værktøj til at vedligeholde dine knive i mange år fremover.

 • PLADSBESPARENDE DESIGN

  Dens kompakte og slanke design giver mulighed for nem opbevaring i din køkkenskuffe eller på bordpladen uden at optage meget plads.

Ingen grund til at bekymring for knivtyperne

Vores knivsliber er kompatibel med en lang række blade, fra kokkeknive til takkede knive og altmuligknive. Hold hele din knivsamling i uberørt stand.

Din sikkerhed er altafgørende

Derfor har vi udstyret vores sliber med en skridsikker bund, der giver stabilitet under brug. Sig farvel til ustabile konstruktioner og knive, der smutter, og byd sikker og effektiv slibning velkommen.

VÆLG EN FARVE, DU BEDST KAN LIDE

VARMT UDSALG

1 STK

50% RABAT

17.7K Anmeldelser

259,98 kr129,99 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

BEDST SÆLGENDE

2 STK

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

389,98 kr194,99 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

VARMT UDSALG

3 STK

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

495,98 kr247,99 kr
Bestil nu
Sikkert og krypteret

1 STK

2 STK

3 STK

Dette produkt er fantastisk, nemt at bruge, meget effektivt og har en glimrende værdi for pengene !! Ideel til at fjerne pletter fra støbejernsgryder og lysne køkkenvasken op, så den får en strålende glans. Vil helt sikkert købe igen.

Fantastisk produkt til alle typer husholdningsrengøring. Det bør alle have stående derhjemme. Jeg kan helt klart anbefale det. Let nok at bruge. Det er meget effektivt. Jeg har brugt flere produkter, men dette har den bedste effekt. Det er meget praktisk. Jeg sprayer bare på og lader det tørre i et par minutter. Duften er ikke tung.

Købte den til hovedrengøring, inklusive brusebad og ovn. Jeg havde brug for den til ekstrem rengøring og det fungerede præcis som jeg forventede. De gule pletter er væk, alt ser ud som nyt efter brug!