icon

Gå ikke glip af vores kampagne - op til 50% rabat

FJERNER FEDT OG RENGØR DINE OVERFLADER MED DET SAMME!

 • Let at påføre

  Med sit skyllefrie design, kan du blot sprøjte direkte på det ønskede område og derefter tørre af med et håndklæde eller en svamp, indtil pletten er væk.

 • Hurtig rengøringsfunktion

  Dette er et multi-overflade rengøringsmiddel, der danner gennemtrængende skum. Skummet opsamler snavs, der hvor det gemmer sig, for et øjeblikkeligt rengøringsresultat.

 • Bred anvendelse

  Fungerer på alle overflader inklusive stof, kanvas, færdigbehandlet læder, PVC, glas, vinyl, plast, gummi, metaller, træ, gelbelægninger, glasfiber og meget mere!

 • Sikker at bruge

  Med en uskadelig belægning, der beskytter overflader mod at falme, misfarvninger og revner.

 • Økonomisk

  Sprayen fjerner effektivt fedt, klæbrigt snavs, støv, fingeraftryk og alle uønskede pletter på alle overflader. Rengøringsmidlet efterlader en ikke-fedtet, mat finish, der kan holde i op til 3 måneder.

Met de Magische ontvetter reinigingsspray verwijdert u eenvoudig vervelende vetten en vlekken.

Dit is een allesreiniger met indringend schuim. Spuit direct op elk oppervlak en veeg af met een droge doek. Naspoelen is niet nodig en een nette afwerking is direct zichtbaar!

 • SKUM, DER BLIVER SIDDENDE

  Vores skumspray klæber sig til overfladerne. Skummet bliver siddende, der hvor du sprøjter, så rengøringen gøres nemmere!

 • VIRKER PÅ

  Selvrensende, ikke-selvrensende og rustfri stålovne. Indendørs og udendørs grill, ovnstativer, gryder og pander, bradepander og rotisserie og brødrister ovne

 • OPLØSER FEDT, MAD OG KULAFLEJRINGER

  Trænger ind og nedbryder sejt madspild og fastbrændte kulaflejringer

 • Lugtfri

  Ingen stødende lugte. Vores formel er biologisk nedbrydelig og indeholder ikke rengøringskemikalier af industriel styrke. Sprayen er overfladesikker på de fleste køkkenoverflader

Hvorfor er rengøringsspayen dit bedste valg?

Vores spray

✅100 % fri for fedtdannende silikoneolier og petroleumsdestillater

✅Nem rengøring

✅Brede anvendelsesmuligheder

✅Sikker og effektiv

Andres spray

✅Har en skarp lugt

✅Begrænset anvendelse

✅Besværlige at bruge

✅Skadelige ingredienser

KOOP MEER, BESPAAR MEER!

HETE VERKOOP

1 stk

50% RABAT

17,5K Anmeldelser

167,99 kr 83,99 kr
Jetzt bestellen
Sikret og krypteret

HETE VERKOOP

3 stk

50% RABAT

18,1K Anmeldelser

335,99 kr167,99 kr
Jetzt bestellen
Sikret og krypteret

HETE VERKOOP

5 stk

50% RABAT

17,4K Anmeldelser

437,99 kr218,99 kr
Jetzt bestellen
Sikret og krypteret

1 stk

3 stk

5 stk

Hvad siger andre kunder?

4.8

Ut av 5.0
samlet vurdering
98%
av kundene vil kjøpe fra hjemplus igjen og anbefale det.

Sprayen har ændret alt! Jeg sprøjtede den på alt skidtet I min brændeovn og skummet virkede med det samme. Efter en hurtig aftørring så min brændeovn helt ny ud. Jeg behøvede ikke engang at skylle det af! Meget imponeret.

Jeg er forbløffet over funktionen, som skummet bruger til at rense med. Det klæber sig til overfladerne, så det bliver så meget nemmere at gøre rent. Jeg har brugt den på mine ovnreoler og udendørs grill og resultaterne er fantastiske hver gang!

Endelig har jeg fundet et rengøringsmiddel, der virkelig opløser kraftigt fedt og gamle madrester! Sprayen reddede også mine stegepander og bradepander efter mange års ophobning af fedt. Den var også sikker at bruge på mine overflader og udsender ikke nogen giftige dampe. Det burde alle virkelig have stående i køkkenet!