icon

Gå ikke glip af vores kampagne - Op til 50 % rabat

1h 35m 46s

Er du stadig bekymret for garderobeopbevaringen? Er det upraktisk at tørre dit tøj til forretningsrejser eller ferier?

 • Bærbart design

  Det foldbare tørrestativ er pladsbesparende efter det stuves af vejen. Leveres med 5 foldebøjler, det bedste valg til rejser.

 • Materiale af høj kvalitet

  Det bærbare tørrestativ er lavet af højkvalitets PP-materiale, det er sikkert og holdbart, robust og pålideligt og kan bruges i lang tid.

 • Nemt at bruge

  Med rimelig afstand mellem de fem huller for at opnå den frie luftgennemstrømning. Brug samtidig hjørnepladsen til at tørre tøj, så du får et rent og komfortabelt opbevarings/altan område.

 • Justerbar

  360 graders rotation, frit trækkes tilbage. Multi-positionel justering, Du kan hænge den op i forskellige vinkler ved at justere positionen, mens den er i brug.

 • Multifunktionelt designet bøjle

  Krogen kan drejes og sættes på forskellige garderobestænger. Kan bruges som skabsorganisator, mens armen kan foldes sammen, når den ikke er i brug for at øge opbevaringspladsen.

Hvorfor er en foldbar rejsebøjle dit bedste valg?

MULTIFUNKTIONELT DESIGNET BØJLE

KØB MERE, SPAR MERE!

VARM UDSALG

1 stk

30% RABAT

17.7K Anmeldelser

199,99 kr99,99 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

VARM UDSALG

3 stk

40% RABAT

18.2K Anmeldelser

399,99 kr199,99 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

VARM UDSALG

5 stk

50% RABAT

17.9K Anmeldelser

599,99 kr299,99 kr
Bestill nå
Sikret og kryptert

1 stk

3 stk

5 stk

Det siger vores kunder

4.8

af 5.0
Samlet bedømmelse
98%
af kunderne anbefaler og handler hos hjemplus igen.

Har virkelig reddet mig, som en, der rejser ofte! Disse foldbare rejsebøjler er blevet mine gode ledsagere til hver tur. Det bærbare design er utrolig praktisk og sparer værdifuld plads i min bagage. Jeg tager aldrig hjemmefra uden dem!

De tilpasser sig mine behov! Det er dejligt, at man kan rotere stativet og placere det hvor som helst. Jeg kan hænge mit tøj i den helt rigtige vinkel, hvad enten det er en sart bluse eller et par jeans. Når jeg så er færdig, slås de pænt sammen og fylder næsten ikke i min bagage.

Passer overalt! Bøjlerne kan lidt af det hele! Den roterende krog gør, at de passer til enhver garderobe, jeg støder på. De 5 huller i bøjlen hjælper med at holde styr på mit tøj, selv i de mindste rum.