icon

Gå ikke glip af vores kampagne - Op til 51 % rabat

"Det sparer mig for en masse tid og energi til grillfester! Jeg føler, at jeg er blevet professionel grillmester på et øjeblik.

-- Jimmy L

PERFEKT GRILL-PARTNER TIL DIN GRILLFEST

BLIV PROFF PÅ FÅ SEKUNDER!

360° ROTATION

FRIE HÆNDER

MULTIFUNKTIONEL

HØJ KVALITET

BBQ Grillkurv

429 kr219 krOP TIL 54% RABAT
SÅDAN! JEG VIL GERNE BESTILLE NU

🔒 Sikker handel
✉️ 24/7 kundeservice

  • Designet til at rotere 360 grader -  Kurven opvarmer maden mere jævnt og får den til at smage bedre. Vores kurv i rustfrit stål er perfekt til at stege og grille dine yndlingsgrøntsager. Denne kurv kan også blive en slags wok til at tilberede en sund wok med rejer, kammuslinger, hakket kylling eller svinekød. Den kan endda bruges til at ryge kød, hvilket gør den til en vigtig tilføjelse til dit køkkengrej.
  • Konstruktion i rustfrit stål -  Disse grillkurve er udelukkende fremstillede i rustfrit stål, hvilket gør dem sikre at placere på grillen og nemme at rengøre. Du mister ikke mad mellem ristene og den kan bruges som wok, ryger eller grillkurv. Den tåler opvaskemaskine, hvilket gør den utrolig nem at genbruge. Uanset om du har en gasgrill eller en kulgrill, vil denne kurv fungere.
  • Nem at bruge -  Med den bevægelige låge er det mere bekvemt at åbne, lukke og tage maden ud. Nem at åbne og lukke med den unikke låge, den passer perfekt til dit originale rotisseri, når du bruger kurven i et rotisseri.
  • Grill som en proff -  Med denne grillkurv kan du nemt grille grøntsager og andre fødevarer som asparges, svampe, rosenkål, fersken i skiver, løg, peberfrugt og en masse lækkert kød. Uanset hvilken mad du vil grille eller ryge, vil dette praktiske grillværktøj gøre arbejdet lettere. Når du først har brugt dette fantastiske grillværktøj, er der ingen vej tilbage.
  • Ingen grund til at vende maden i hånden -  Dette grilltilbehør er vigtigt, fordi det sparer dig for at skulle vende maden i hånden. Det kan være besværligt at skulle vende store mængder mad under madlavningen. Dette grillværktøj gør grillrutinen nem og effektiv. Du skal blot fylde kurven, lukke den, placere den under grilllåget og vende maden hyppigt med vores varmebestandige handsker eller tang.

KØB MERE, SPAR MERE!

2 STK

49% RABAT219 kr429 kr

3 STK

54% RABAT289 kr628 kr

Hjemplus har over 64,000 positive anmeldelser!

Se, hvad kunder har at sige om deres oplevelse med BBQ grillkurven

4.8

af 5.0
Samlet bedømmelse
98%
af kunderne anbefaler og handler hos hjemplus igen.

Vi vil virkelig gerne spise mere fisk, og vi kan lide at grille. Så velsmagende og sundt! Den er perfekt! Du kan stoppe den i opvaskemaskinen! Jeg bruger noget køkkenrulle til at overtrække det med olivenolie inden det kommer på grillen, derefter børster jeg fisken med krydderier og olivenolie. Det er skønt at have friskgrillet fisk uden at det lugter i hele huset og super nemt at rydde op.

--Sarah F

Den er dyb nok til at have bøffer indeni eller større grøntsager, som jeg havde ledt efter. Det er nemt at få plads i min mindre dobbelte vask for at lægge i blød og vaske. Jeg bruger altid kurven, og når jeg er færdig med at lave mad, lægger jeg den i blød i lidt tid, før den vaskes grundigt. Så jeg var meget glad for at bruge den på grillen og det var nemt at rydde op efterfølgende. Kan stærkt anbefale!

--Chucklin

Dette er et godt køb. Kurven er rigelig stor og jeg kan godt lide hvor meget plads/højde der er i kurven sammenlignet med de mindre, fordi den ikke klemmer maden (som tyk laks). Giver plads til større emner, men det betyder den mindre mademner kan smutte rundt derinde. Denne kurv er fin til at grille. Den holder godt på maden.

--Bob Chou

SPECIALTILBUD NU!

BESTIL I DAG OG FÅ 54% RABAT

Rabatten er kun tilgængelig i en i en begrænset periode

Få din 54% rabat
  • Garanteret høj kvalitet Vi tilbyder alle-pengene-retur-garanti på alle vores produkter.
  • Problemfrie returneringerHvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, returner det inden for 30 dage for at få fuld refusion